Fuar 6. Gününde Hayli Yoğundu

Fuar 6. Gününde Hayli Yoğundu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 6. Gününde Kahramanmaraşlıların yoğun ilgi gösterdiği Kahramanmaraş 1. Kitap ve Kültür Fuarı’nı ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 6. Gününde Kahramanmaraşlıların yoğun ilgi gösterdiği Kahramanmaraş 1. Kitap ve Kültür Fuarı’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yazarların kitaplarını imzaladığı stantları gezdi, halkla ve öğrencilerle bir araya geldi.  

Başkan Erkoç, vatandaşların kitap fuarına ilgisinden memnun olduğunu belirterek, “Kahramanmaraş kültür ve sanat kenti olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır” dedi. Başkan Erkoç, Kitap Fuarını henüz ziyaret etmeyen Kahramanmaraşlılara da seslenerek en kısa zamanda Kitap ve Kültür Fuarı’nı görmeye davet etti.

Fuarda vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Erkoç, birçok öğrenciye kitap hediye etti. Başkan’ın stantları gezmesi sırasında şehrin değişik ilçelerinden gelen öğrenci ve öğretmenler düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarı’ndan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür etti. 

Fuarı ziyaret eden Kahramanmaraşlıların yoğun ilgi gösterdiği ve fotoğraf çektirmek için adeta yarıştığı Başkan Erkoç, vatandaşların uzattığı kitapları imzaladı özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. 

Fuarla ilgili düşüncelerini de paylaşan Başkan Erkoç “ Düzenlediğimiz Kitap Fuarı en önemli etkinliklerimizden bir tanesi. Hemen hemen Türkiye’nin birçok yayınevi ve yazarını Kahramanmaraşlı okuyucularla buluşturduk. Biz Kahramanmaraş olarak böyle bir fuarın eksikliğini hep hissettik. Özellikle çevre illerde bu tür fuarlar yapılıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu eksikliği tamamlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kahramanmaraşlılara ben bir kez daha teşekkür ediyorum gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı. Açıldığı günden buyana öğrenciler, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor, stantları ziyaret ediyorlar… Ben inanıyorum ki çocuklarımızın buradan alacağı bir kitapla, okudukları bir kitapla geleceklerini yönlendirecekler. Büyükşehir Belediyesi olarak Kahramanmaraş’ımızın insanlarını, gençlerini kitapla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Biz yola çıkarken şunu söylemiştik. Öğrencilerimizin velisi olacağız ve bir veli sorumluluğuyla bu Kitap ve Kültür Fuarını düzenledik. Kitap Fuarıyla şehrimizin kültür ve sanat dünyasına çok büyük katkı sağladığımız inancındayım. Çünkü birçok vatandaşımız, öğrencimiz ulaşamadığı bir kitabı burada bulabiliyor, uygun fiyata temin edebiliyor. Fuarımız 21 Aralık’a kadar devam edecek. Fuarı henüz görmeyen, ziyaret edemeyen tüm hemşehrilerimizi de 21 Aralık’a kadar fuarı görmeye, ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.

flash-020.jpgstc_3143.jpgstc_3117.jpgstc_3337.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.