Fuat Çaldı, Hüsnü Şenlendirdi

Fuat Çaldı, Hüsnü Şenlendirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Hüsnü Şenlendirici ve MFÖ Grubu’nun Fuat’ı birlikte sahneye çıktı.Bodrum’daki Mandalin barda sahne alan klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve MFÖ Grubu üyesi Fuat Uygun hayr...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Hüsnü Şenlendirici ve MFÖ Grubu’nun Fuat’ı birlikte sahneye çıktı.

Bodrum’daki Mandalin barda sahne alan klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve MFÖ Grubu üyesi Fuat Uygun hayranlarıyla buluştu. İkili yaptıkları müzik şöleniyle beğenildi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fuat Uygun, Hüsnü Şenlendirici ile iyi bir ikili olduğunu söyleyerek, “Biz, Hüsnü ile o kadar iyi anlaşıyoruz ki, böyle fırsatları kaçırmayıp beraber olacağımız sahneleri değerlendiriyoruz. Hüsnü ile beraber yurt dışında çok konser verdik. Bence dünya çapında bir klarnet ustası ile beraber müzik yapmanın tadını yaşıyorum. Klarnette Hüsnü Şenlendirici’nin üstüne tanımam” diye konuştu.

"O GÜN BUGÜNDÜR"

Hüsnü Şenlendirici ise, Fuat Uygun ile üç sene önce tanıştıklarını ifade ederek, “Fuat, bir radyo programı yapıyordu. Fuat abi beni programa konuk etti. Programda biraz müzik yaptık sohbet ettik. Bana dedi ki neden beraber bir şeyler yapmıyoruz. O gün bugündür beraber sahneye çıkıyoruz. Türkiye’de sahne almadan Amerika turu yaptık. Şimdi de birlikte olabildiğimiz sahneleri değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar mekanı dolduran tatilcilere müzik ziyafeti yaşatan ikili gösterdikleri performansla alkış aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.