Futsal Avrupa Şampiyonası’nda Büyük Başarı

Futsal Avrupa Şampiyonası’nda Büyük Başarı
Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) oyuncularının da yer aldığı Türkiye Futsal Milli Takımı, İtalya’nın La Spezia şehrinde düzenlenen Futsal Avrupa Şampiyonası’nda bir ilke imza atarak Avrupa altıncısı oldu.

- Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) oyuncularının da yer aldığı Türkiye Futsal Milli Takımı, İtalya’nın La Spezia şehrinde düzenlenen Futsal Avrupa Şampiyonası’nda bir ilke imza atarak Avrupa altıncısı oldu.

Türkiye Futsal Milli Takımı’na en çok oyuncu gönderen Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) oyuncuları, İtalya’nın La Spezia şehrinde düzenlenen Futsal Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti. Türkiye Futsal Milli Takımı ve aynı zamanda Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün de takım kaptanı olan Ali Genç ile Suat Öner ve Ahmet Barulay, Ukrayna, İspanya ve İtalya milli takımlarıyla kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmalar sonucunda Türkiye Futsal Milli Takımı Avrupa altıncısı oldu.

Türkiye Futsal Milli takım tarihinde ilk defa Avrupa’da böyle bir başarı sağlandığını belirten takım kaptanı Ali Genç, uluslararası müsabakalara katılmanın önemine dikkat çekti. Nilüfer Belediyesi’nin katkılarına da değinen Genç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

FUTSAL AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.