Galatasaray, Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenman koşu çalışmaları ile başladı. Çalışmaların ikinci bölümünde artırmalı tempolu koşular gerçekleştiren Galatasaraylı futbolcular, daha sonra serbest top çalışması yaptı. Tek pas, üç pas şeklinde yapılan top çalışması sonrası sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Kaleci antrenörü eşliğinde çalışan sarı-kırmızılı kalecilerden Eray İşcan’ın kurtarışları ise antrenmana damga vurdu.

Galatasaray’ın antrenmanında Semih Kaya, Didier Drogba, Burdisso ve Sabri Sarıoğlu yer almadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocukların da izlediği antrenmanda, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal da yer aldı. Minik taraftarları selamlayan Aysal’ı, Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da yalnız bırakmadı.

Minik taraftarların, antrenman öncesi bütün ülke bayraklarını açmaları, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirmeleri ise güzel anlara sahne oldu.

GALATASARAY, ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.