Galatasaray Yönetiminden Tff'ye Ziyaret

Galatasaray Yönetiminden Tffye Ziyaret
Galatasaray'ın yeni yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti.

- Galatasaray'ın yeni yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, "Fevkalade bir tesisle karşılaştık. Hayranlık duyduk ve gidiyoruz. Böyle bir tesise sahip olmak Türk sporu için çok önemli. Bu yüzden de başkanı tebrik ediyorum. Türk futboluna ve Türk sosyal hayatına bir eser kazandırmışlar" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise yeni yönetimin Galatasaray'a hayırlı olmasını dileyerek, "Bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Galatasaray, Türk futbolu bütünlüğünde bizim en önemli parçalarımızdan biri. Bundan sonra da hep bir araya geleceğiz. Aile her zaman bir araya gelir" diye konuştu.

Basın mensuplarının sarı-kırmızılı kulüp ile federasyon arasında bir gerilim olup olmadığını sormaları üzerine Demirören, "Onlar nasıl bizi ziyaret ettilerse, biz de onları ziyarete gideceğiz. Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz" cevabını verdi.

Yarsuvat da aynı soruya espirili bir şekilde, "Biz Federasyonla kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız? Bu futbol federasyonu, judo falan değil. Eğer olsaydı güreşirdik" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.