Galatasaray'da İhraç !

Galatasaray'da İhraç !
Galatasaray Spor Kulübü’nde Genel Kurulda sıcak gelişmeler yaşandı.

Galatasaray Spor Kulübü’nde Genel  Kurulda  sıcak gelişmeler yaşandı.

FETÖ davasında adı geçen ve ismi Galatasaray camiasından silinen Hakan Şükür’ün  ve Arif Erdem’in Kulüpten ihracı için oylamaya gidildi. İhracın sebebi  ise aidat yatırmamak olarak gündeme geldi. Kulüp bu ihraçların yanı sıra 2700 kişi hakkında da ihraç için tasarı öne sürdü.

Karar Reddedilmişti

Galatasaray’da ihraç hareketliliği yaşanıyor. 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra Ülkeyi terk eden eski  futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında ihraç istemi yapıldı. Mali genel kurulda yapılan oylamada oy çokluğu nedeniyle istenilen ihraçta red kararı çıktı. Karardan sonra işler farklı bir boyut kazandı ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Mali Kurulun verdiği karar’a çok sert tepki gösterdi. Galatasaray Kulübü’nün bu kararı yeniden gözden geçirip düzeltmesi gerektiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı’’Bu isimlere sahip çıkılıyorsa Galatasaray’a yazık ederler’’

Başbakan Yardımcısı Veysi  Kaynak Galatasaray’da tartışma konusu olan ihraç kararına yönelik açıklamalar yaptı. Konuşmasında ‘’Bu isimlere sahip çıkılıyorsa Galatasaray’a yazık ederler’’ diyen Kaynak’ın sözlerinden sonra Galatasaray Yönetim Kurulu hızlı bir kararla Hakan Şükür Ve Arif Erdem’in üyeliklerini  yeninde  gözden geçirmek için olağanüstü toplanma kararına vardı. Toplantıda ihraç kararın kesinleşti diğer 2700 kişi hakkında da karar bu gün belli olacak.

ddddddddddddd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.