Galatasaray’dan Dzeko’ya 15 milyon euro

Galatasaray’dan Dzeko’ya 15 milyon euro
İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport Roma'da oynayan Boşnak golcü Edin Dzeko'nun Galatasaray'la görüştüğünü iddia etti.

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport Roma'da oynayan Boşnak golcü Edin Dzeko'nun Galatasaray'la görüştüğünü iddia etti. Gazetenin haberine göre Dzeko'nun menajeri dün Milano'da Galatasaraylı yetkililerle bir araya geldi.

Habere göre öncelikle Roma'da kalmak isteyen Dzeko bir hafta içinde Başkan James Pallotta ve Teknik Direktör Spalletti ile İtalyan kulübündeki geleceğini masaya yatıracak. West Ham ve Milan'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun ve ailesinin İstanbul'a gitmeye çok sıcak bakmadıkları ancak sarı-kırmızılıların Dzeko'ya Roma'da kazandığı yıllık 4 milyon Euro'yu teklif ettikleri ve bonservis için de 15 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezonda 31 maçta forma giyen Edin Dzeko 8 gol, 5 asistlik performansı ile oynamıştı. Boşnak oyuncu dün Bosna Milli Takımı'nın İspanya ile oynadığı hazırlık maçında sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Geçtiğimiz eylül ayında da aynı dizinden bir sakatlık geçiren ve bir ay sahalardan uzak kalan Dzeko'nun tetkiklerinin sonuçları bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.