Galibiyetle Döndüler

Galibiyetle Döndüler
Bayanlar Basketbol Türkiye 2.Lig karşılaşmasında KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Diyarbakır Bağlar Belediye Sporu 60-50 mağlup etti.

Bayanlar Basketbol Türkiye 2.Lig karşılaşmasında KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Diyarbakır Bağlar Belediye Sporu 60-50 mağlup etti.

Diyarbakır Ziya Gökalp Spor Salonunda çatışmaların ortasında yapılan Büyük Bayanlar Basketbol Türkiye 2.Ligi C Grubu karşılaşmasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı, önemli bir başarıya imza atarak Diyarbakır Bağlar Belediye Sporu 60-50 mağlup etmeyi başardı. Büyük bir çekişme içinde geçen maçın ilk periyodu Diyarbakır 12-10 önde kapattı. İlk periyottan sonra KSÜ Spor Kulübü 2.periyotta özellikle Hale Cengiz, Hamide Cengiz, Yağmur Karasu, Nurseda Yeşil’in sayıları ve Songül Darıca’nın savunmasıyla ilk yarıyı önde kapattı. 3. periyotu 39-33, son periyodu da 60-50 önde kapatarak maçı kazandı. Müsabaka sonrası bir açıklama yapan KSÜ Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, deplasmanda elde ettikleri bu galibiyetin çok önemli olduğunu Kahramanmaraş iş adamlarının ve yöneticilerinin desteklerini arttırmaları durumunda basketbolda Kahramanmaraş'ı çok yükseklere taşıyacaklarını belirterek kulübün çok büyük mali zorluklar içerisinde bulunduğunu, buna rağmen özveriyle çalışarak güçlü bir takım oluşturduklarını söyledi. Kulüp Başkanı Köklü, bütün takım oyuncularına verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.