Gayrimenkul sektöre yeni bir soluk getirdi

Gayrimenkul sektöre yeni bir soluk getirdi
Gayrimenkulün her dönemde en çok kazandıran yatırım olduğu günümüzde, potansiyel alıcı ve gayrimenkul sahiplerini aynı noktada buluşturan gayrimenkulcu.com, sektöre yeni bir soluk getirdi.

Gayrimenkulün her dönemde en çok kazandıran yatırım olduğu günümüzde, potansiyel alıcı ve gayrimenkul sahiplerini aynı noktada buluşturan gayrimenkulcu.com, sektöre yeni bir soluk getirdi.

Gayrimenkul sektörünün, başta inşaat ve turizm olmak üzere istihdam yaratan çok sayıdaki alt sektörle ekonominin ana motorlarından biri olduğunu belirten gayrimenkulcu.com Şirket Müdürü Osman Erkan, sektörün ekonomik büyümede de önemli bir paya sahip olduğunu ifade etti.

Erkan, özellikle faiz oranlarındaki düşüşün yatırımcıları gayrimenkule yönlendirdiğini belirterek, "İşte bu durumda karşımıza doğu gayrimenkulü doğu alıcıya doğru zamanda ulaştırmak önem taşıyor. Hem alıcı hem satıcı açısından karlı bir alışveriş için uygun ortamın yaratılması zorunlu oluyor. Burada da gayrimenkulcu.com devreye girerek, insanlara karlı bir alışverişin kapılarını aralıyor" dedi.

Gayrimenkulcu.com'un, sektöründe uzman bir kadro ile hizmet vererek, seçkin bir portföyü aynı noktada buluşturduğunu söyleyen Erkan, "Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız" diye konuştu.

Erkan, öncelikle müşterinin ihtiyaçlarını dinleyerek, olası en uygun alternatifi sunmaya çabaladıklarını anlatan Erkan, şöyle devam etti;

"Müşterilerimize olası en doğru emlak seçeneklerini sunarak, sadece satış veya kiralama aşamasında değil emlakta geçirilen her günün memnuniyet içerisinde geçmesini sağlama çabasındayız. İhtiyaçların doğru analizi ve doğru ekspertizi ile müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet kalitesi standartlarıyla buluşturuyoruz. Müşterilerimize hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet vermek bizim için ekonomik kazançtan daha çok önem taşımaktadır. Sektörün yeniliklerini yakından takip etmek ve tüm gelişmelerden müşterilerimizin faydalanmasını sağlamak için tüm ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Ülkemizin en büyük emlak veritabanıyla en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunuyoruz."

Erkan, reklamlara, tabelalara, duyurulara ihtiyaç duymadan sadece müşteri memnuniyeti ile kısa sürede aranan bir gayrimenkul portalı haline gelmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hak edersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız" dedi.

Gayrimenkul sektöre yeni bir soluk getirdi

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.