Gayrimenkulün Kalbi Kayseri'de Atacak

Gayrimenkulün Kalbi Kayseride Atacak
Büyükşehir Belediyesi ve GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) işbirliği ile düzenlenecek 6. Gelişen Kentler Zirvesi, gayrimenkul dünyasını Kayseri'de biraraya getirecek.

- Büyükşehir Belediyesi ve GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) işbirliği ile düzenlenecek 6. Gelişen Kentler Zirvesi, gayrimenkul dünyasını Kayseri'de biraraya getirecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanısıra yurt çapından çok sayıda inşaat ve gayrimenkul firmasının katılımıyla 4-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek iki günlük zirvede ''Kayseri'ye Bakış ve Yatırım Fırsatları", "Mevzuattan Üç Gündem-Üç Yorum" ve "Kayseri'de Ahi Evran Geleneği" konuları ele alınacak.

Program kapsamında ayrıca Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi ile Kapalı Çarşı, Selçuklu Müzesi ve Anadolu Harikalar Diyarı'na teknik gezi düzenlenecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gayrimenkul dünyasının kalbinin Kayseri'de atacağına dikkat çekerek, "Kayseri, hızlı ve düzenli gelişimi ile Türkiye'nin dikkatini çeken bir şehir. Gelişen şehirle birlikte gayrimenkul ve inşaat sektörü de sürekli gelişiyor ve bu alanda önemli kapılar açılıyor. Türkiye'nin gayrimenkul konusunda önde gelen şirketlerinin katılımıyla 4-5 Eylül tarihlerinde, Kayseri'deki gayrimenkul ve inşaat yatırımları üzerine önemli bir zirve gerçekleştirilecek. Biz de şehrimizdeki her türlü gelişime öncülük ettiğimiz gibi bu konuda da üzerimize düşeni yaptık ve zirvenin organizasyonuna ortak olduk. Gayrimenkul ve inşaat sektörü konusunda önemli gelişmelere vesile olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.