Gazeteci- Yazar Taşgetiren, Türkiye’yi Anlattı

Gazeteci- Yazar Taşgetiren, Türkiye’yi Anlattı
Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği söyleşiye konuk olan, gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren, İslam dünyası ve Türkiye’yi anlattı. Taşgetiren, “Dünyanın gözü, kulağı bu coğrafyaya dönük durumda” dedi.

- Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği söyleşiye konuk olan, gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren, İslam dünyası ve Türkiye’yi anlattı. Taşgetiren, “Dünyanın gözü, kulağı bu coğrafyaya dönük durumda” dedi.

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği, “Sultangazi Söyleşi Günleri”nin bu haftaki konuğu gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren oldu. “İslam Dünyası ve Türkiye Nereye Gidiyor?” başlığı altında söyleşi yapan Taşgetiren, İslam dünyasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda yapılan programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile vatandaşlar katıldı.

“FİZİKİ MEKAN SORUNU ORTADAN KALKTI”

Programın açılış konuşmasını yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi’de kültürel etkinlik yapabileceğimiz birçok mekana kavuştuk. Halkımızın kültür merkezlerimizde yapacağımız tüm etkinliklere katılmasını istiyoruz. Gazeteci- yazar Ahmet Taşgetiren de güzel üslubu ve yorumuyla ülkemizdeki gelişmeleri değerlendirecek. Kendisi barış ortamını sağlayan yapıcı eleştirileriyle her zaman yol gösterici olmuştur” dedi.

"DÜNYANIN GÖZÜ KULAĞI BU COĞRAFYAYA DÖNÜK"

Gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren ilk olarak İslam dünyasındaki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taşgetiren, “Dünyanın en hareketli coğrafyasının İslam coğrafyası ve onun içinde Türkiye olduğunu söylemek mümkün. Savaşlar da bu coğrafyada oluyor, iktidarların değişimi de bu coğrafyada oluyor. Bu manada baktığınızda dünyanın gözü kulağı da bu coğrafyaya dönük durumda” dedi.

GAZETECİ- YAZAR TAŞGETİREN, TÜRKİYE’Yİ ANLATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.