Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi
Çanakkale’de il genelinde görev yapan gazeteciler, aileleriyle birlikte Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

- Çanakkale’de il genelinde görev yapan gazeteciler, aileleriyle birlikte Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti, ramazan ayı dolayısıyla üyelerini iftar programında bir araya getirdi. İftara, il genelinde görev yapan gazeteciler ve aileleri katıldı. Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Burak Gezen, yemekte yaptığı konuşmada, "24 Temmuz basın bayramıdır. Ancak basın özgürlüğü ve sansürün tartışıldığı ve yine Filistin ve Gazze Müslüman kardeşlerimiz İsrail tarafından katledilirken bizim bayram kutlamamız mümkün değildi. Filistin’e dayanışmayı göstermek için bildiğiniz gibi 3 günden bu yana yas ilan edildi. Türk milleti olarak yas tutuyoruz. Bu nedenle 24 Temmuz basın bayramı nedeniyle herhangi bir tören düzenlemedik. Bu akşam burada bir araya gelişimiz ise meslektaşımızın dayanışmasını sağlamak içindir. Bu birlik ve beraberliğimiz güçlenmesi dileğiyle hepinizi şimdiden aileleriniz ile mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

GAZETECİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.