Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Afyonkarahisar’da Kampa Girdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Afyonkarahisar’da Kampa Girdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar’da kampa girdi.Kentte termal bir otelde konaklamaya başlayan takım bugün sabah saatlerinde...

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar’da kampa girdi.

Kentte termal bir otelde konaklamaya başlayan takım bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde ilk antrenmanına çıktı. 22 futbolcunun katıldığı antrenmanla ilgili bilgiler veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, PTT 1. Lig’in diğer liglere göre daha zorlu olduğunu ifade ederek, yeni sezonda birçok transfer yapacaklarını dile getirdi.

"4-5 TANE DAHA TRANSFERİMİZ VAR"

Bayrama kadar Afyon’da çalışacaklarını belirten Kutlu, "Yeni kurulan bir takımız. Geçen seneden birçok oyuncuyla yollarımızı ayırdık, yeni transferlerimiz var. İlk etap çalışmalarımızda Afyon’u tercih ettik çünkü hem hava şartları olarak hem de tesisleşme açısından bana göre Türkiye’deki en iyi yerlerden bir tanesi. Hava şartları da çok iyi. Şu an Avrupa’da birçok kamp alanında hava sıcaklığı 30-35 dereceleri bulmuşken burada 20-25 derece arasında seyrediyor. Bundan sonra yapacağımız 4-5 tane daha transferimiz var" dedi.

"PTT 1. LİG’DE GELİRLER ÇOK DÜŞÜK SEVİYEDE"

PTT 1. Lig’in çok zor bir lig olduğunu kaydeden Kutlu, “2 yıldır burada çalışıyorum ama çok zor bir lig. Mali açıdan zorluklar yaşayan bir lig, tek dezavantajı bu. Süper Lig’de takımların televizyon, federasyon, reklam gelirlerinden çok iyi faydalandıkları bir ortam var Türkiye’de. Ne yazık ki PTT 1. Lig’de bu gelirler çok düşük bir seviyede. Bu da buradaki futbolcu ve kulüplerin işini zorlaştırıyor. Buradaki tek sıkıntı bu” diye konuştu.

Komplekste ayrıca geçtiğimiz hafta kentte kampa giren Gürcistan Süper Ligi’nin geçtiğimiz yılki şampiyonu Dila Gori takımının da antrenman yaptığı belirtildi.

PTT 1. LİG EKİPLERİNDEN GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA AFYONKARAHİSAR’DA KAMPA GİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.