Gaziantep Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Gaziantep Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, iki ayrı operasyon neticesinde toplam bin 522 adet gümrük kaçağı cep telefonunun ele geçirildiğini ve 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

- Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, iki ayrı operasyon neticesinde toplam bin 522 adet gümrük kaçağı cep telefonunun ele geçirildiğini ve 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 18 Temmuz 2014 tarihinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyon neticesinde 780 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli şahısların (Kaçak Cep Telefonu Ticareti Yapmak) suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte gerekli yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 20 Temmuz 2014 tarihinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ortak olarak yapılan operasyon neticesinde 742 adet gümrük kaçağı cep telefonunun ele geçirildiği ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahsın ise gözaltına alındığı öğrenildi. Yakalanan şüpheli şahısların (Kaçak Cep Telefonu Ticareti Yapmak) suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte gerekli yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.