Gaziantep Heyetinden, Başkan Kutlu’ya Ziyaret

Gaziantep Heyetinden, Başkan Kutlu’ya Ziyaret
Gaziantep TÜİK Bölge Müdürlüğü ve Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi yöneticileri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ettiler.Gaziantep Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Böl...

Gaziantep TÜİK Bölge Müdürlüğü ve Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi yöneticileri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ettiler.

Gaziantep Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Dr. Ahmet Tan ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve beraberindeki heyet, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Adıyaman’ın sosyo-ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Gaziantep TÜİK Bölge Müdürü Dr. Ahmet Tan, Adıyaman’ın son yıllarda aldığı yatırımlarla gelişme gösteren ille arasında yer aldığını dile getirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ise, Adıyaman’ın kabuğunu kırmak için mücadele eden bir il olduğunu belirterek, “Adıyaman’a her geldiğimde bir şeylerin değiştiğini görüyorum. Bu ilin gelişmek için ortaya koyduğu mücadelenin kanıtıdır” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, Adıyaman’ın her alanda gelişmesi için hazırladıkları projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyledi.

Gaziantep'ten gelen heyetten Adıyaman Belediyesine ziyaret

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.