Gaziantep’te Kaza Yerine Giden Polis Memuru Darp Edildi

Gaziantep’te Kaza Yerine Giden Polis Memuru Darp Edildi
Gaziantep’te kaza ihbarına giden polis ekipleri meraklı kalabalığı dağıtmak iterken saldırıya uğradı. Meydana gelen kazada bir kişi ve olaya müdahale eden bir polis memuru yaralandı.

- Gaziantep’te kaza ihbarına giden polis ekipleri meraklı kalabalığı dağıtmak iterken saldırıya uğradı. Meydana gelen kazada bir kişi ve olaya müdahale eden bir polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Karayılan Caddesi üzerinde meydana geldi. Burada trafik kazası ihbarına giden polis olay yerinde çevre güvenliğini almaya çalıştı. Bu sırada meraklı vatandaşı uzaklaştıramaya çalışan bir polis memura yaralanan şahsın yakınlarının saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan polis memuru meslektaşları tarafından olay yerinden alınarak hastaneye götürüldü. Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan bir şahsı hastaneye götürdü. Bu sırada kazaya karışarak olay yerinden kaçan bir otomobilin bulunması içinde polis ekipleri bölgede çalışma başlattı.

GAZİANTEP’TE KAZA YERİNE GİDEN POLİS MEMURU DARP EDİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.