Gaziantep’teki Olayda Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Gaziantep’teki Olayda Ölü Sayısı 4’e Yükseldi
Gaziantep’de dayısı ve 2 yeğenini öldüren zanlının yaraladığı bir kişi daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çocuk kavgası sonrasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu.Olay,...

Gaziantep’de dayısı ve 2 yeğenini öldüren zanlının yaraladığı bir kişi daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çocuk kavgası sonrasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Olay, Şehitkamil ilçesine bağlı Atalar Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen dayı Ahmet Hocaoğlu (61) ile yeğeni Fikret A. (45) arasında çocukların oyun kavgası yüzünden tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrasında Fikret A. yanında bulunan tabancayla ilk önce dayısı Ahmet Hocaoğlu’nu vurdu. Ardından evin önündeki dayısının çocukları Cevdet (35), Şahin (38), Fikret (14) ve Oktay’a (13) da ateş açtı.

KORKUP KAÇAN ÇOCUKLARI SAKLANDIKLARI YERDE VURDU

Cevdet Hocaoğlu ile Şahin Hocaoğlu’nu vurduğu sırada kaçan 13 yaşındaki Oktay’ın peşine düşüp saklandığı duvarın arkasında öldüren zanlı, ardından evde saklanmaya çalışan 14 yaşındaki Fikret’in peşine düştü. Şahıs, içeride saklanmaya çalışan Fikret’i de kafasına ateş ederek vurdu.

Ağır yaralanan baba Ahmet Hocaoğlu ile çocukları Cevdet ve Fikret yakınları tarafından Şehitkamil Devlet hastanesine kaldırılırken, Oktay Hocaoğlu Özel Medikalpark Hastanesi’ne Şahin Hocaoğlu ise Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne ameliyata alınana Şahin Hocaoğlu (38) ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan olayda ölü sayısı 4 ’e yükseldi.

Olaydan yaralı kurtulan Oktay Hacaoğlu’nun ise tedavisi sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.