Gaziemir Semalarında Şenlik Zamanı

Gaziemir Semalarında Şenlik Zamanı
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Gaziemir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan ve üç gün sürecek Havacılık, Bili...

Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Gaziemir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan ve üç gün sürecek Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği başladı. Şenlikte hava gösterileri ve konserler düzenlenecek.

Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Gaziemir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSİAD, Bil Okulları, Gençiz Fuarcılık ve Organizasyon’un destek verdiği 3 günlük Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği’nin açılış töreni Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde yapıldı. Ev sahibi Hava Teknik Okulları Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan şenliğin açılış töreni, bilim ve kültür faaliyetlerinde dereceye giren öğrencilere Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kaymakam Yaşar Dönmez ve komutanların ödül vermesiyle devam etti. Etkinlikte şenliğe katkı koyan kişi ve kurumlara da ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra katılımcılar Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bilim ve kültür faaliyetleri sonucu ortaya koydukları eserlerin sergilendiği alanı ziyaret etti. Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu Orkestrası’nın müzikleriyle renk kattığı etkinlikte Hv. Şehit Asb. Üçvş Necdet Aydoğdu Arboretumu’nun açılışı da yapıldı.

HALKA AÇIK İL VE EN BÜYÜK ŞENLİK

Askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan ve üç gün sürecek şenlikte, renkli hava gösterileri, yarışmalar ve konserler düzenlenecek. Gaziemir’deki Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenecek şenlikte Solotürk uçuşu, Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasisi, paraşüt atlayışı, model uçak ve uçuşları, hava arama kurtarma gösterisi gibi uçuş aktiviteleri yer alacak. Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu’nun konser vereceği şenlikte; 23 Mayıs Cumartesi günü Grup Kolpa ve 24 Mayıs Pazar günü Kıraç sahne alacak. Sanatçılar konserleri ile İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de şenlik alanında özel bir gösteri yapacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.