Gaziler Kula’ya Döndü

Gaziler Kula’ya Döndü
Manisa’nın Kula ilçesindeki Kıbrıs gazilerinin 5 günlük Kıbrıs gezileri tamamlandı. 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kula’daki 10 gazi ilçe Kaymakamlığı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’ın katkılarıyla 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderilmiş

- Manisa’nın Kula ilçesindeki Kıbrıs gazilerinin 5 günlük Kıbrıs gezileri tamamlandı. 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kula’daki 10 gazi ilçe Kaymakamlığı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’ın katkılarıyla 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderilmişti. Gaziler 5 günlük gezilerini tamamladıktan sonra yurda döndü.

Kıbrıs gezisinden dönen Gazilerden Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük, Kıbrıs gezisinin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, "Kıbrıs gezimiz çok anlamlı geçti. Özellikle Kıbrıs Barış Harekâtı Komutanlığı bize orada yardımcı olarak, bizi gezdirdiler. Kıbrıs’ta gerek gezilip görülebilecek ve bizim için görülmesi değer yerler gezildi. Biz gezimiz esnasında KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Meclis Başkanı Sibel Siber’i makamında ziyaret ettik. Ve Tarihi Kula ilçemize davet ettik.40 yıl aradan sonra bizi KKTC topraklarına gitmemize yardımcı olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Hakan Hakyemez’e ve AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazilere Kıbrıs gezisinde KKTC Cumhuriyet Meclis Başkanı Sibel Siber tarafından Kula Muharip Gaziler Derneğine plaket takdim edildi. Plaketi Kula Muharip Gaziler Derneği adına Başkan Mehmet Çürük aldı.

GAZİLER KULA’YA DÖNDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.