Gaziler Vali Şeref Ataklı’yı Ziyaret Etti

Gaziler Vali Şeref Ataklı’yı Ziyaret Etti
Aksaray’da Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümü nedeniyle Kıbrıs, Kore ve Terör Malülü Gaziler, Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

- Aksaray’da Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümü nedeniyle Kıbrıs, Kore ve Terör Malülü Gaziler, Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Gazileri Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, şehitlik ve gaziliğin özel bir değer olduğunu söyledi. Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki gazilerle sohbet eden Vali Ataklı, milli şuurun oluşması bunun gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekerek, milli şuurun bir kültür olduğunu söyledi.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan Aksaraylı gaziler anılarını Vali Şeref Ataklı ile paylaşırken, Filistin’de İsrail’in Müslümanlara karşı uyguladığı zulüm karşısında çok üzgün olduklarını ifade etti. Müslüman Filistin halkına yapılan acımasız saldırılardan büyük üzüntü duyduklarını belirten Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, "Bizler Kıbrıs Barış Harekatına katılarak orada zulüm ve işkence gören soydaşlarımıza, dindaşlarımıza yardım ettik. Bugün Filistin halkına karşı zalimce yürütülen saldırıları görüyoruz. Bundan büyük üzüntü duyuyoruz. Bizler Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bu gün dahi bize bir görev verilirse bütün gazi arkadaşlarımız her zaman bu göreve hazırız" dedi.

Vali Şeref Ataklı, gazilerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, Filistin halkına zulmetmeye devam eden İsrail için "Allah onların müstehakkı neyse onu versin. Orada büyük acılar yaşanıyor. Filistin halkının uğradığı haksızlıklar ve onlara yapılan zulüm inşallah kısa sürede sona erer" diye konuştu.

GAZİLER VALİ ŞEREF ATAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.