Gaziosmanpaşa’da Kadın Koordinasyon Merkezi’nin Temeli Atıldı

Gaziosmanpaşa’da Kadın Koordinasyon Merkezi’nin Temeli Atıldı
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde kadınlara çeşitli alanlarda hizmet sunacak Kadın Koordinasyon Merkezi’nin temelini attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Kadı...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde kadınlara çeşitli alanlarda hizmet sunacak Kadın Koordinasyon Merkezi’nin temelini attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Kadınlara yönelik hizmetlere devam edeceğini belirterek, "Kadınlar yeteneklerini sorumluluklarını, daha profesyonel ortamlarda çözüme kavuştursun istedik" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi kadınlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İlçede bulunan kadınlara çeşitli alanlarda hizmet sunacak Kadın Koordinasyon Merkezi’nin temeli için ilk harç döküldü. Kazım Karabekir Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Taksin Usta ve eşi Neziye Usta AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaş katıldı Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşen temel atma törenine kadınlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe protokolü, merkezin ilk harcı için düğmeye birlikte bastı.

"İHTİYAÇLAR DAHA ETKİN BİR ALANDA GİDERİLSİN İSTEDİK"

İhtiyaçların daha etkin bir alanda giderilmesi için mekanlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Hasan Tahsin Usta, “Özellikle Kazım Karabekir Mahallesi’nde yoğun hissedilen ihtiyaçtan dolayı bu projeyi burada hizmete sunmak istedik” dedi.

İlçede 5 bin kadın kursiyere hizmet verildiğine dikkat çeken Başkan Usta, “20 ayrı dalda hizmetleri de var. Yine kadınlarımızın buna benzer bir şekilde bilgi evlerimizde çalışmaları yürüttüğümüz kadınların istifade ettiği dil kursları, Osmanlıca kursları gibi etkinlikleri de bu anlamda bulmanız mümkün. Yapılan tüm faaliyetlerde hep kadın olduğunu görüyoruz. Bizler hep çalışırken yanımızda kadınları, sorumluluğu üstlenirken kadınları görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kadınların üstlendikleri sorumlulukları daha profesyonel çözüme kavuşturmaları için merkezi hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Usta, “İstedik ki kadınlarımızın birikmiş yeteneklerini, duydukları heyecanı, yapmak istedikleri çalışmaları daha disipline etmek ve birlikte yapacağımız çalışmaları bu yapı içerisinde organize etmek mümkün olsun. Yapılan tüm hizmetlerden vatandaşlarımız yararlanabilecektir” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa’ya kazandırılacak Kadın Koordinasyon Merkezi tamamlandığında, içerisinde bulunan çok amaçlı eğitim, aktivite ve spor salonları kadınlara hizmet verecek.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI HASAN TAHSİN USTA,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.