Gazze İçin 413 Bin 498 Tl Yardım Toplandı

Gazze İçin 413 Bin 498 Tl Yardım Toplandı
İl Müftüsü Ahmet Çelik, Gazze için başlatılan yardım kampanyasında şu ana kadar 413 bin 498 TL yardım toplandığını bildirdi.

- İl Müftüsü Ahmet Çelik, Gazze için başlatılan yardım kampanyasında şu ana kadar 413 bin 498 TL yardım toplandığını bildirdi.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Filistin’in Gazze kenti için camilerde başlatılan yardım kampanyası kapsamında 413 bin 498 TL yardım toplandığını açıkladı.

Toplanan yardımlar için hayırsever Gazianteplilere teşekkür eden İl Müftüsü Çelik, şunları söyledi:

“Geçen Cuma, yani 18 Temmuz günü cuma saatinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde, hatta Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının bulunduğu Avustralya’sından Amerika’sına varana kadar Gazze için çok değerli halkımızdan yardım talebinde bulunuldu. Bu talep sergi usulü yapıldı.

Ben bütün Gaziantepli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İyi bir duyarlılık örneği gösterdiler. Şimdiye kadar elimize gelen rakam henüz daha sonuçlanmadı ama 413 bin 498 TL Filistin için bağışta, yardımda bulunuldu. Allah razı olsun, Allah kabul etsin. Bu güzel bir duyarlılıktır. Cenabı Hak; bu duyarlılığı, bu yardımlaşma duygusunu milletimizden kıyamete kadar eksik etmesin. Bizim kaderimizde mazlumdan yana olmak vardır. Mazlumun yanında olmak vardır. Bu kaderimizi yaşıyoruz ve hakkını da veriyoruz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.