Gazze İçin El Ele

Gazze İçin El Ele
Akademi Müzik Prodüksiyon Firması sanatçıları, Filistin’de yaşamını yitiren Müslüman aileleri için el ele verdi. 15 şarkıcı önümüzdeki günlerde yardım konseri için Anadolu’ya hareket edecek.

- Akademi Müzik Prodüksiyon Firması sanatçıları, Filistin’de yaşamını yitiren Müslüman aileleri için el ele verdi. 15 şarkıcı önümüzdeki günlerde yardım konseri için Anadolu’ya hareket edecek.

Akademi Müzik, başta Tarık Mengüç ve Çoban Ali olmak üzere 15 sanatçısıyla birlikte Filistin için Türkiye’yi adım adım gezerek konser vermeye karar verdi. Konserlerde elde edilecek tüm gelirin Filistin’de yaşamını yitirenlerin ailelerine bağışlayacaklarını belirten yapım firması sahibi Rahmi Akkuş, "Önümüzdeki günlerde Edirne’den Kars’a Türkiye’nin dört bir yanına giderek konserler vereceğiz. Sanatçılarımızın bu örnek davranışı beni çok duygulandırdı" dedi.

Gazze’de birçok çocuk ve sivil halkın acımasızca katledildiğini sözlerine ekleyen Akkuş, "İsrail’in bu tutumunu nefretle kınıyorum. Biz sanatçılar sonuna kadar Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız" diye konuştu.

GAZZE İÇİN EL ELE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.