Gebze Belediyesi’nden Mobil Uygulama

Gebze Belediyesi’nden Mobil Uygulama
Gebze Belediyesi, gelişen iletişim teknolojilerini yakından takip ederek mobil belediye uygulamasını başlattı.Gebze Belediyesi, gelişen iletişim teknolojilerini yakından takip ediyor. Hizmette kalitey...

Gebze Belediyesi, gelişen iletişim teknolojilerini yakından takip ederek mobil belediye uygulamasını başlattı.

Gebze Belediyesi, gelişen iletişim teknolojilerini yakından takip ediyor. Hizmette kaliteyi yükseltmek ve vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için ’Gebze Kent Rehberi’ uygulamasını hayata geçiren Gebze Belediyesi şimdi de mobil uygulama başlattı. Gebzeliler, Android, iOS işletim sistemli cihazlarına indirebilecekler. Gebze Belediyesi bu uygulama sayesinde vatandaşların, belediyeyle ilgili tüm haber ve duyurulara anında ulaşmasına olanak sağlıyor. Mobil uygulamayla vatandaşlar, T.C kimlik numarası ile borç ödeme ve sorgulama yapılabiliyor, alınan meclis kararları takip edilebiliyor.

Uygulamayı telefonlarına ya da taleplerine indiren vatandaşlar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e mesaj gönderebiliyor. Ana sayfada “e-belediye” kategorisine tıklayarak “öneri-şikayet” bölümüne giren vatandaşlar sorun ve şikayetlerini iletebiliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.