Gediz Belediye Heyeti, Şehircilik Ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nı İnceledi

Gediz Belediye Heyeti, Şehircilik Ve Kent İhtiyaçları Fuarını İnceledi
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirlerinden oluşan heyet, İzmir’de düzenlenen KENT EXPO “2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı”nda i

- Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirlerinden oluşan heyet, İzmir’de düzenlenen KENT EXPO “2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı”nda incelemelerde bulundu.

16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanında gerçekleştirilen KENT EXPO “2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı”nı gezen Gediz Belediye heyeti, son teknoloji ile geliştirilen ekipman ve donanımları inceledi.

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Belediyeler modern zamanda modern cihaz, alet, ekipman ve donanımlarla çalışarak daha hızlı ve güvenilir işler yapmaktadır. Ekonomik olarak ta kazanımlara fırsat veren teknolojilerden haberdar olmak ve geliştirilen teknolojiyi yakından görmek üzere düzenlenen fuarlar bu konuda bizlere ışık tutmaktadır. Bu bakımdan belediyemiz meclis üyeleri ve daire amirlerimizden oluşan heyetle İzmir’de düzenlenen Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’na bir gezi düzenledik ve incelemelerde bulunduk.

Gezimiz yeni gelişen sistemler üzerine bilgi sahibi olmamız açısından oldukça verimli geçti. Belediyemiz modernizasyonunda kullanılabilecek birçok ürünü yerinde gördük, test ettik. Ekipman ve donanım desteği gerektiğinde, fuarda edinilen bilgiler göz önünde bulundurarak tercihler yapılacaktır” açıklamasında bulundu. (MA-EFE)

GEDİZ BELEDİYE HEYETİ, ŞEHİRCİLİK VE KENT İHTİYAÇLARI FUARI'NI İNCELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.