Geka’nın Desteklediği Proje Yazma Kursunda Sona Gelindi

Geka’nın Desteklediği Proje Yazma Kursunda Sona Gelindi
Kalkınma Bakanlığı, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Turizm altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) ve Didim Ticaret Odasının işbirliği ve GEKA'nın destekleriyle başlatılan “Didim Proje yazmayı öğreniyor” eğitimi tamamlanıyor.

- Kalkınma Bakanlığı, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Turizm altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) ve Didim Ticaret Odasının işbirliği ve GEKA'nın destekleriyle başlatılan “Didim Proje yazmayı öğreniyor” eğitimi tamamlanıyor.

Kalkınma Bakanlığı, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Turizm altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) ve Didim Ticaret Odasının işbirliği ve Güney Ege Kalkınma Ajansının destekleriyle başlatılan “Didim Proje yazmayı öğreniyor” eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerin ilk 3 gününde Mid akademiden Proje danışmanlığı yapan Muhammed İsmail Dinçer tarafından eğitimler verilirken, son iki günde ise Uzman İbrahim Dikici tarafından eğitimler verildi. Eğitimlere GEKA’dan da 3 temsilcinin katıldığı öğrenilirken Didim’den ise 20 kursiyer eğitimlere katılıyor.

DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim’de proje yazma kültürünün oluşturulması amacıyla GEKA’nın teknik destekleriyle 15 bin TL’lik bütçe ile projeye katkı sunduğunu kaydederek “Amacımız Didim’de kendi imkan ve olanaklarımızla proje yazmak, sadece GEKA’dan değil Bakanlıklardan ve AB projelerinden faydalanmak. İlk aşamada Didim’in marka kent olması noktasında çalışmalar başlatacağız. Bu noktada proje yazma çalışmalarımız olacak. Didim için verimli bir eğitim oldu” dedi.

GEKA’NIN DESTEKLEDİĞİ PROJE YAZMA KURSUNDA SONA GELİNDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.