Geleceğin Yıldızları Körfez Futbol Akademisinden Yetişecek

Geleceğin Yıldızları Körfez Futbol Akademisinden Yetişecek
Amatör spora ve sporculara destek vermeye devam eden Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın açılışını yaptığı Futbol Akademisi'ni vatandaşın hizmetine sundu.

- Amatör spora ve sporculara destek vermeye devam eden Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın açılışını yaptığı Futbol Akademisi'ni vatandaşın hizmetine sundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, amatör spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Başkan İsmail Baran, bölge futboluna önemli katkı yapması beklenilen Körfez Futbol Akademisi'ni açılışını gerçekleştirdi. Geniş katılımla gerçekleştirilen açılışa vatandaşların yanısıra, spor camiasından da büyük ilgi olduğu görüldü.

Geleceğin profesyonel futbolcuların yetişeceği Körfez Futbol Akademisi'nde önceki haftalarda başlayan kayıtlar sonrasında 250 genç yetenek akademiye kayıt yaptırdı. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle, yaptırdığı modern spor tesisleriyle Körfez Belediyesi Çim Halı Saha Tesisleri'ni spor merkezi haline getiren Körfez Belediyesi, burada genç yetenekleri, profesyonel hocalar tarafından eğiterek hem bölge sporuna hem de ülke sporuna kazandırmayı hedefliyor. UEFA lisanslı Antrenörler tarafından eğitilecek olan Körfezli çocuklar, Körfez Belediyesi Futbol Akademisi’nden tamamen ücretsiz olarak yararlanacaklar. Öncülüğünü eski futbolcu Metin Özkan’ın yaptığı futbol akademisinde genç futbolcular için her detay düşünülmüş.

Körfez Belediyesi Futbol Akademisi’ne kayıt yaptıran 250 minik yeteneğin tamamının katıldığı törende konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türk sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Yaptığımız her şey onlar için, onlara daha güzel bir şehir, daha güzel bir yaşam ortamı oluşturmak içindir. Gençliğimize sahip çıkmak en hayırlı iştir. Her gencin bir spor dalı ile kültür sanat ve müzikle uğraşması lazım. Gençliğimize ve sporun her dalına önem vereceğiz. Gençlerimizi sadece spora teşvik etmekle sınırlı kalmıyoruz onları kültür ve sanat etkinliklerine yönlendiriyoruz. Yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha kaliteli ve modern hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkanı İsmail Baran, genç yeteneklerle teker teker ilgilendi. Çocukların kendilerine bu hizmeti ve kolaylığı sunduğu için teşekkür ettiği Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Her şey sizler için, sizleri aydınlık bir geleceğe taşımak bizler yöneticilerin en büyük görevidir” dedi.

Programın devamında kaleye geçen genç yetenekler Başkan Baran’ın attığı penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştılar. Bir hayli neşeli anların yaşandığı açılış töreninde çeşitli ikramlar da katılımcılara sunuldu.

GELECEĞİN YILDIZLARI KÖRFEZ FUTBOL AKADEMİSİNDEN YETİŞECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.