Gelibolu Thk Ata Model Uçak Kursu Sertifikaları Verildi

Gelibolu Thk Ata Model Uçak Kursu Sertifikaları Verildi
İspanya’da ki inceleme gezisinde denizde boğularak hayatını kaybeden İşitme Engelliler Okulunun Öğretmeni olan Ümit Nalbant’ın Gelibolu Türk Hava Kurumu adına gönüllü olarak verdiği Ata Model Uçak Kur...

İspanya’da ki inceleme gezisinde denizde boğularak hayatını kaybeden İşitme Engelliler Okulunun Öğretmeni olan Ümit Nalbant’ın Gelibolu Türk Hava Kurumu adına gönüllü olarak verdiği Ata Model Uçak Kursunun sertifikaları verildi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Türk Hava Kurumunun tamamlanan Ata Model Uçak kursu sertifikaları törenle verildi. Kurum başkanı Dilek Gökalp tarafından okullarda başlatılan Ata Model Uçak Kurslarında gönüllü olarak kurs öğretmenliği yapan Eda İrkin ve İştitme Engelliler öğretmeni Ümit Nalbant’ın tahlisiz olayı yaşamadan önce verdiği ve tamamlan kursun sertifika töreni hayatını kaybeden Nalbant anısına yapıldı.

4 Ay süren kurslara 50 öğrenci Gazi Süleyman Paşa okulundan 50 öğrenci katıldı ve kurslar okulun çok amaçlı salonunda verildi. Bugün bayrak töreninin ardından yapılan törenle kursu başarıyla tamamlayan 50 öğrenciye sertifikaları THK ilçe başkanı Dilek Gökalp ve okul müdürü Orhan Keskin tarafından verildi. Gelibolu Türk Hava Kurumu Şube başkanı Gökalp, “Bu kursları okullarımız istedikleri sürece veriyoruz. Burada bizim amacımız, havacılığı öğrencilerimize sevdirmek ve amaçlarını tanıtmanın yanında el becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır” dedi.

İSPANYA’DA Kİ İNCELEME GEZİSİNDE DENİZDE BOĞULARAK HAYATINI KAYBEDEN İŞİTME ENGELLİLER OKULUNUN ÖĞRETMENİ OLAN ÜMİT NALBANT’IN GELİBOLU TÜRK HAVA KURUMU ADINA GÖNÜLLÜ OLARAK VERDİĞİ ATA MODEL UÇAK KURSUNUN SERTİFİKALARI VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.