Gelin Arabası Yerine Motosikletleri İle Gezdiler

Gelin Arabası Yerine Motosikletleri İle Gezdiler
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Songül ve Burak Küsmez çifti gelinlik ve damatlıklarını giyip, tutkunu oldukları yarış motosikletleriyle düğün konvoyu yaptı. 2 yıl önce bir motosiklet etkinliğinde tanışan...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Songül ve Burak Küsmez çifti gelinlik ve damatlıklarını giyip, tutkunu oldukları yarış motosikletleriyle düğün konvoyu yaptı.

2 yıl önce bir motosiklet etkinliğinde tanışan motosiklet tutkunu 24 yaşındaki Burak Küsmez ve Songül Adalı dünya evine girdi. Gelinlik ve damatlığını giyen çift, düğün öncesi motosikletlerini gelin arabası gibi süsleyerek düğün konvoyu yaptı. Çifti görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

10 yıldır motosiklet kullandığını aynı zamanda Çorlu Motosiklet Kulübü Başkanı olduğunu belirten Küsmez, "Ben 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Bu bambaşka bir aşk ve tutku. Songül ile iki yıl önce bir motosiklet etkinliğinde tanıştım. O da benim gibi bir motosiklet tutkunu. Evlenme kararı aldık. Düğünümüzde gelin arabası yerine motosikletlerimizi gelin arabası yapma kararı aldık. Çorlu Motosiklet Kulübü ailesi olarak motosiklet tutkunu arkadaşlarımızın da katılmasıyla düğün konvoyu yaptık. Bambaşka bir etkinlik oldu. Çok ilgi gördü" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.