Gemerek Atakentte Konut Sahipleri Tapularına Kavuşuyor

Gemerek Atakentte Konut Sahipleri Tapularına Kavuşuyor
Gemerek Atakent Yapı Kooperatifi’nde konut sahibi vatandaşlar tapularına kavuşuyor.Vakıfbank Genel Müdürlüğüne olan borçlarından dolayı kurulduğu günden bugüne tapuları bulunmayan konutların, yapılan...

Gemerek Atakent Yapı Kooperatifi’nde konut sahibi vatandaşlar tapularına kavuşuyor.

Vakıfbank Genel Müdürlüğüne olan borçlarından dolayı kurulduğu günden bugüne tapuları bulunmayan konutların, yapılan girişimler sonucu borçların yapılandırılacağı ve hak sahiplerinin tapularına kavuşacağı bildirildi.

Konuyla açıklamalarda bulunan S.S. Atakent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Babacan, “Atakent sorunumuz çözüme ulaştırıldı. Daire başına 26 bin ile 31 bin Lira arasında borç belirlendi. Bu bedelin içerisine vergi borçları, sigorta masrafları ve tapu masrafları da dahil belirlenen bu bedelin yüzde 20’si peşin ödenecek kalanı ise 84 ay taksitle Vakıfbank’a ödenecek. Peşin ödeyenler ise tapularını hemen alabilecekler. Ayrıca Şekerbank ve Filli Boya’nın imzaladığı protokolden faydalanarak binalarımızın dış cephelerini 48 ay taksitle yaptırmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Atakent sorunun çözülmesini konut sahibi vatandaşlar mutlulukla karşıladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.