Gemlik Meydanına Nefes Aldıran Yıkım

Gemlik Meydanına Nefes Aldıran Yıkım
Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı.

- Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, yıkımın başladığı sırada bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç vardı. mahkeme belediyemiz lehine karar verdi. bizde yıllar öncesinden başlattığımız düzenleme çalışmasında yeni bir ivme kazanmış olduk. bu binanın yıkımı ile birlikte çevre düzenlemesine de hız vererek, dere boyuna doğru trafik akışı vereceğiz. bu düzenleme ile çarşı meydanında ki trafik sıkışıklığının da biraz daha rahatlamasına imkan sağlayacağız. ilerleyen günlerde de diğer binaların yıkımı ile birlikte Gemlik hak ettiği meydanına adım adım kavuşacak" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.