Genç Başkan Akay’a Ziyaretler Sürüyor

Genç Başkan Akay’a Ziyaretler Sürüyor
30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı olarak seçilen ve Tekirdağ'ın en genç belediye başkanı olan Vahap Akay’a ziyaretler sürüyor.

- 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı olarak seçilen ve Tekirdağ'ın en genç belediye başkanı olan Vahap Akay’a ziyaretler sürüyor.

Akay’ı son olarak Çerkezköy Pazarcılar Derneği, Çerkezköy Esnaf Odası ve Çerkezköy Servis Araçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan ve üyeleri ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, Çerkezköy Halk Pazarı’nın ömrünü doldurduğunu söyledi.

Sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyleyen Aydemir, pazarcı esnafının dışarıdan gelen esnafı Pazar yerinde istemediklerini kaydetti.

Çerkezköy Belediyesi olarak ilk etapta bir çözüm üreteceklerini söyleyen Başkan Akay, ilerleyen zamanlar için kalıcı bir çözüm bulacaklarını ifade etti. Pazaryerinin durumunun çok kötü olduğunu ifade eden Akay, yeni projeler düşündüklerini kaydetti.

Aydemir'in ardından Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, yönetimi ve personeli Başkan Akay’ı ziyaret etti. Çerkezköy esnafının selamını getirdiklerini söyleyen Ali Bozdağ, esnafın sıkıntıları olduğunu belirtti. Esnafın özellikle seyyar tezgah açan kişilerden dolayı çok sıkıntı çektiklerini ve satışların durma noktasına geldiğini söyleyen Bozdağ, lokantaların kaldırım işgaline karşı da esnafın tepkili olduğunu belirtti.

Çerkezköy Servis Araçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri de Başkan Akay'a kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Kalplerinin Başkan Akay'la olduğunu söyleyen Tanyeri, "Çerkezköy’ün sizinle çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Servisçi arkadaşlarımız da her zaman yanınızda olduklarını bilmenizi isteriz. El ele birliktelik içinde bizler de Çerkezköy’ün iyi yerlere gelmesi için sizlere katkı vereceğiz. Yönetim kurulum adına görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdikten sonra, "Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için elbette sizlerle de işbirliği içinde olacağız. Bizim söylemimizi hatırlarsanız 'Çerkezköy’ü birlikte yöneteceğiz’ dedik. Tekirdağ’ın da Büyükşehir olması dolayısıyla önümüzdeki günlerde nelerin nasıl yapılacağı konuları netlik kazanacak. Çalışmalarımızda sizlerin katkısı bizlere güç verecektir. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde tüm kurum ve kuruluşlarımızla sivil toplum örgütlerimizle birlikte Çerkezköy'ü hak ettiği noktaya getireceğiz" ifadelerini kaydetti.

GENÇ BAŞKAN AKAY’A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.