Gençler İftarda Bir Araya Geldi

Gençler İftarda Bir Araya Geldi
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi tarafından iftar verildi.

- Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi tarafından iftar verildi.

Gençlik Merkezi bahçesinde verilen iftar yemeğine; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memnune Denizhan, Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube Müdürü Murat Kılınç, antrenör ile gençler katıldı.

İftar yemeği sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Ramazanın manevi ikliminde bütün kurum ve kuruluşlar, bütün müminler bir araya gelip birbirlerine iftar davetleri tertipliyorlar. Tabi bu bağlamda Gençlik Merkezimiz bir iftar yemeği tertip etti. Amacımız bir araya gelerek, kaynaşmayı ve dostluğumuz pekişmesini sağlamaktır. Aynı zamanda Ramazan'ın manevi ikliminden de nefhalar almaktı. Böyle bir huzurlu akşam yaşadık. Bunu yaşatan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Fındıklı, her yıl geleneksel olarak iftar programları düzenlediklerini ifade ederek, "Bu iftar yemeklerini her yıl gençlik kulübümüzün bütçesinden gerçekleştiriyorduk. Bu yıl ilk defa Gençlik ve Spor Bakanlığı bu işin önemine binaen özellikle bütçe ayırarak, iftar programı düzenlememizi istediler. Bizde bu kapsamda iftar yemeğini gerçekleştirdik. Onun içinde sayıyı biraz geniş tuttuk. 200 civarında gençlik merkezi çalışanı ve gençlerimiz ile ailelerini iftarda bir araya getirdik. Çalışanlarıyla birlikte gençlik merkezimiz büyük bir aile olarak bir aradaydı" şeklinde konuştu.

GENÇLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.