Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Koruma Projesi

Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Koruma Projesi
Köyceğiz Ensar Vakfı ‘Geleceğimiz Gençler’ projesi ile gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması katkı sağlayacak. Proje toplantısı Köyceğiz’de yapılırken, toplantıya, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Bele

- Köyceğiz Ensar Vakfı ‘Geleceğimiz Gençler’ projesi ile gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması katkı sağlayacak. Proje toplantısı Köyceğiz’de yapılırken, toplantıya, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ak parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla Basın Yayın Enformasyon Bölge Müdürü Cavit Okur, Kamu kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ensar Vakfı Köyceğiz Şube Başkanı Ünal Demirel yaptığı açıklamada; “Projemiz 12 aylık bir süreci kapsıyor. Projemizin adı ‘Geleceğimiz Gençler’ ismiyle Türkiye’de 300 proje arasından 6’ncı seçildi. Projemizin amacı Köyceğiz’de 1 yıl boyunca merkezimizde özellikle Lise çağında gençlerimizin milli ve manevi değerleri kazanması, kişisel ve sosyal potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri imkânların sağlanması, özgüvenlerinin, çevrelerine olan duyarlılıklarının geliştirilmesini ve ders başarılarının artırılmasını hedeflemektedir” dedi.

Projenin tanıtımını Köyceğiz Ensar Vakfı başkan yardımcısı Hasan kuşçu yaptı. Kuşlu yaptığı açıklamada; “Bir yıl içinde sportif faaliyetler, bilgisayar kursu, müzik kursu, branş kursları, psikolojik danışmanlık, okuma etkinlikleri, konferanslar, gezi turları, turnuvalarla gençlerimizi alkol ve sigara batağından çekmeye çalışacağız” dedi.

Muğla Valiliğinden Kahramanmaraş Valiliğine yeni atanan Mustafa Hakan Güvençer yaptığı açıklamada, “Özellikle gençler üzerine yapılan bu projeyi hayata geçirdiği için Ensar Vakfı Köyceğiz Şubesine teşekkür ederim. Bu tür projeler çoğalmalı. Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtarılmalı” dedi.

GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMA PROJESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.