Gerçek Değil Film Sahnesi

Gerçek Değil Film Sahnesi
Eskişehir’de şehrin işlek caddesinde bir kişinin, vatandaşların gözü önünde silahını karşısındakine doğrultması çevrede büyük korku ve panik yaşattı. Bir süre sonra bunun bir film sahnesi olduğu anlaş...

Eskişehir’de şehrin işlek caddesinde bir kişinin, vatandaşların gözü önünde silahını karşısındakine doğrultması çevrede büyük korku ve panik yaşattı. Bir süre sonra bunun bir film sahnesi olduğu anlaşıldı.

İsmet İnönü caddesinde yaşanan olayda vatandaşların şaşkın bakışları arasında silahını doğrultan genç adamın, aslında yönetmen senaristliğini İsmail Günay’ın üstlendiği Asimile adlı sinema filminin çekim sahnesinde görev yaptığı ortaya çıktı. Aktörün, çekilen sahnede, transseksüel kardeşini yakalayıp bu yüzden silahını kendisine doğrulttuğu ortaya çıktı. Çekim sırasındaki bağırışları duyup toplanan bazı vatandaşlar, olayın gerçek olduğunu düşününce kısa süreliğine de olsa büyük korku ve endişe yaşandı.

Vatandaşlar, silahı görünce önce gerçek olduğunu sonra kamerayı görünce film çekimi olduğunu anladıklarını söyledi. Öte yandan ismini vermek istemeyen bir vatandaş ise, Eskişehir’de son günlerde silahlı olayların çok yaşandığını, artık gündüz vakti insanların gözü önünde benzer saldırıların yapılabildiğini belirterek bu yüzden kaygılandıklarını anlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.