Geri Dönüşüm Malzemeleri Sanat Eserine Dönüşüyor

Geri Dönüşüm Malzemeleri Sanat Eserine Dönüşüyor
Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde Ekim ayından bu yana devam eden kurslarda kadınlar, kağıt katlama tekniği ile çeşitli atık ve geri dönüşüm malzemelerinden oluşan birbirinden gü...

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde Ekim ayından bu yana devam eden kurslarda kadınlar, kağıt katlama tekniği ile çeşitli atık ve geri dönüşüm malzemelerinden oluşan birbirinden güzel çantalar üretiyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nin kurslarına eklediği kağıt katlama tekniği ile yapılan çantalar, hediyelik eşyaların paketleri, marketlerde satılan birçok ürünün paketleri ve kullanılmış kağıt, gazete dergi sayfalarından ufak ufak kesilerek yapılıyor. Çantaların en önemli özelliklerinden birisi de, bir benzeri olmaması, yani kullanıcıya özel olması. Kurslar 2014 yılının Ekim ayından bu yana devam ederken, isteyen kadınlar için kayıtlar sürüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nin ücretsiz ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, sertifikalı kurslarına kayıt olmak isteyenler kurs merkezlerimize başvurabilir.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ’NDE EKİM AYINDAN BU YANA DEVAM EDEN KURSLARDA KADINLAR, KAĞIT KATLAMA TEKNİĞİYLE ÇEŞİTLİ ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİNDEN OLUŞAN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇANTALAR ÜRETİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.