Germenicia Çini Hediyelik Uluslararası Çerkes Kültür Festivalinde

Germenicia Çini Hediyelik Uluslararası Çerkes Kültür Festivalinde
Birçok etkinlik, şenlik, festivallere katılarak ismini sıkça gündeme getiren Tarihi Kapalı Çarşıda faaliyet gösteren "Germenica Çini ve Hediyelik" etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor...

Kahramanmaraş'ın kültür ve tanıtımına büyük katkısı olan şehrimiz firmalarından; Birçok etkinlik, şenlik, festivallere katılarak ismini sıkça gündeme getiren Tarihi Kapalı Çarşıda faaliyet gösteren "Germenica Çini ve Hediyelik" etkinliklerine bir yenisini daha ekiyor...

Germenica Çini ve Hediyelik bu yıl 11.si düzenlenecek olan "Uluslar Arası doğu Akdeniz Çerkes Kültür Festevali'nde" yerini alacak.

02 Ağustos Cumartesi günü Göksun Yantepe köyünde gerçekleştirilecek olan festivalde Çerkes toplumunun ünlü sanatçılarının konserlerinin yanı sıra Kafkas Dans grupları gösterileri ile ziyaretçileri büyülemeyi amaçlıyor. Ayrıca Festival kapsamında bir çok sürpriz etkinliklerde gerçekleşecek.

Germenica Çini Hediyelik açacağı stantta Çerkes kültürü ürünlerini ziyaritçilere sunucuk.

Ürünler içerisinde başta el işi Çerkes takıları, Kafkas figürlü el yapımı tabaklar, Kupa bardaklar, dolap süsü magnetler, maskotlar, çeşitli çerkes figürlü ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bir çok Farklı kültüre hizmet eden Germenica Çini Hediyelik Türkiyede bir ilki gerçekleştirerek Maraş Oyma Ceviz Sandıklarını Çerkes Bayrağı, Çerkes dansı eden figürlerle süsleyerek ziyaretçilerine farklılıklar sunacak.

655-473.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.