Gesmek Meslek Edindiriyor

Gesmek Meslek Edindiriyor
Gebze Belediyesi’nin eğitim hizmeti GESMEK’te katıldığı ücretsiz kadın üst giysileri kursunda eğitim görerek meslek sahibi olan Mücahide Güvendi Ünel, kendi açtığı gelinlik ve moda evinde Gebzeli müşt...

Gebze Belediyesi’nin eğitim hizmeti GESMEK’te katıldığı ücretsiz kadın üst giysileri kursunda eğitim görerek meslek sahibi olan Mücahide Güvendi Ünel, kendi açtığı gelinlik ve moda evinde Gebzeli müşterilerine hizmet veriyor.

GESMEK’e gelenler hüner sahibi, meslek sahibi oluyor. Gebze Belediyesi’nin eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursu (GESMEK), 7’den 70’e Gebzelileri aynı çatı altında buluşturmayı sürdürüyor. 70’i aşkın branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği GESMEK’e gelen Gebzeli kursiyerler meslek sahibi oluyor. Kadın üst giysileri kursuna kaydını yaptıran ve eğitimi tamamlayarak meslek sahibi olan Mücahide Güvendi Ünel, kendi açtığı gelinlik ve moda evinde Gebzeli müşterilerine hizmet veriyor.

Ev hanımıyken katıldığı GESMEK kursu sayesinde meslek sahibi olan Mücahide Güvendi Ünel isimli Gebzeli kadın girişimci yaptığı açıklamada, “Dikiş dahi bile bilmiyordum. GESMEK’e gelerek kadın üst giysileri kursuna kaydımı yaptırdım. İki dönem devam ettiğim ücretsiz GESMEK kursu sayesinde artık bir mesleğim var. Eğitimlerimde kurs dönemi boyunca yakından ilgilenen hocalarıma teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker sayesinde meslek edindik. Kendisine ve GESMEK ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.