Gevaş Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Gevaş Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Gevaş Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’ sonuçlandı.Gevaş’ta doğa, kültür ve yaşam başlıkları altında toplam üç kategoride düzenlene...

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Gevaş Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’ sonuçlandı.

Gevaş’ta doğa, kültür ve yaşam başlıkları altında toplam üç kategoride düzenlenen Gevaş Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda 12 fotoğraf ödüllendirildi. Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, fotoğraf sanatçısı Ali İhsan Öztürk, akademisyen Ergin Sarı ve Gazeteci Yusuf İdiz’in jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın ödül töreni ve sergileme yer ve tarihi daha sonra duyurulacağı belirtildi.

İlçede ilk kez yapılan yarışmanın önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı yapılmasını planladıklarını belirten Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, “Belediyemiz tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıllarda mutat bir şekilde düzenlemeyi planladığımız ‘Gevaş Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’ sonuçlandı. Öncelikle birbirinden değerli yüzlerce fotoğrafla bizleri onurlandıran onlarca amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Gevaş’ta doğa, kültür ve yaşam konu başlıkları altında toplam üç kategoride düzenlenen Gevaş Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda daha önce belirtildiği gibi 12 fotoğraf ödüllendirilmiş olup toplam 32 fotoğraf sergilemeye değer bulunmuştur” dedi.

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, fotoğraf sanatçısı Ali İhsan Öztürk, akademisyen Ergin Sarı ve gazeteci Yusuf İdiz’in jüri üyeliğini yaptığını hatırlatarak, “Yarışmada Gevaş’ta doğa kategorisinde Musa Talaşlı birinci, Murat Doğan ikinci, Semih Soycan üçüncü olurken, mansiyon ödülünü ise Özkan Bilgin aldı. Gevaş’ta insan ve yaşam Kategorisinde Emrah Abi birinci, Yeliz Sevin ikinci ve Musa Talaşlı üçüncü, mansiyon ödülü de Özkan Bilgin aldı. Gevaş’ta tarih kategorisi Semih Soycan birinci, Musa Talaşlı ikinci ve Murat Doğan üçüncü oldu. Mansiyon ödülü ise Semih Soycan aldı” diye konuştu.

GEVAŞ BELEDİYE BAŞKANI SİNAN HAKAN, ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA KAPSAMLI BİR YARIŞMA YAPACAKLARINI SÖYLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.