Gevaş’ta Operasyonlar Başarıyla Gerçekleşiyor

Gevaş’ta Operasyonlar Başarıyla Gerçekleşiyor
Van’ın Gevaş Devlet Hastanesi’nde ameliyathane bölümünün açılması ile birlikte operasyonlar başarıyla yapılıyor.Yaklaşık iki ay önce açılan ameliyat bölümü ile bazı vakalarda operasyonlara başlayan Ge...

Van’ın Gevaş Devlet Hastanesi’nde ameliyathane bölümünün açılması ile birlikte operasyonlar başarıyla yapılıyor.

Yaklaşık iki ay önce açılan ameliyat bölümü ile bazı vakalarda operasyonlara başlayan Gevaş Devlet Hastanesi, bugüne kadar 55 cerrehi müdahale gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Dr. Adem Erginoğuz, daha önce en ufak bir ameliyat vakasında dahi hastanın Van’a sevk edildiğini belirterek, “Amacımız ilçe standartlarında hasta memnuniyetini ön planda tutmak ve toplumun çoğunluğunu oluşturan bir hastane olmayı öngörüyoruz. Ayrıca daha önce başka yerlere olan hasta sevkimizi de en aza indirmektir” dedi.

Operasyonların hijyenik bir ortamda ve son teknoloji cihazlarla yapıldığını ifade eden Erginoğuz, “Hastanemizde fıtık ameliyatları başta olmak üzere kıl dönmesi, göbek fıtığı, kasık fıtığı, safra kesesi ameliyatı ve safra kesesi taşı ameliyatları başarıyla yapıldı. Tüm bu operasyonlar son teknolojik cihazlarla temiz ve hijyenik bir ortamda, genel cerrah tarafından uzman bir ekip eşliğinde yapılmaktadır. Ayrıca sterezasyon ve emisyon sonrası bakım hizmetleri ise güler yüzlü sağlık personeli tarafından gözetilip takip edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Genel Cerrah Dr. Tufan Ergenç ise, hastaneye gelen hastalara en iyi ilgi ve alakayı gösterdiklerini belirterek, “Elimizden geldiği kadar bu tür vakaları Van’a sevk etmiyoruz. Çünkü bizlere bu tür operasyonlar için her türlü imkan ve olanak sağlanmıştır. Bizlerde bugüne kadar hastanemizde 55 operasyon yaptık. Operasyonlarımızın hepsi de başarılı geçti. Bizlere bu imkanı sağlayan hastane yönetimine ve yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.