Geyik; “Pompa İle Sulama Yapılan Yerlerin Çözüme Kavuşturulmasını İstiyoruz”

Geyik; “Pompa İle Sulama Yapılan Yerlerin Çözüme Kavuşturulmasını İstiyoruz”
Erzincan Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik Erzincan’da pompa ile sulama yapılan bölgelerde ki sulama sıkıntısının çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.Geyik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama...

Erzincan Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik Erzincan’da pompa ile sulama yapılan bölgelerde ki sulama sıkıntısının çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Geyik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu yıl havaların yağışlı gitmesi sebebiyle cazibe ile sulama yapılacak bölgelerimizde su sıkıntısı çekilmeyecektir. Diğer pompa ile sulama yapılan bölgelerde ise halen sulama sıkıntımız çözülmemiştir. En kısa sürede çitçilerimiz bu sorununun çözülmesi için elimizden gelen bütün gayreti sarf etmekteyiz.

İlgili yerlere gerekli başvurular yapılmıştır. Yetkili mercilerinde pompa ile sulama sorunun çözülmesinde çiftçilerimizin dertlerine çare olacak projeler yapacaklarını ümit ediyoruz.

Aksi takdirde bu yıldan başlamak üzere bu sorun daha da büyüyerek içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Bu sorunun çözülmesi konusunda Erzincan Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin bu sorununu çözüme kavuşmasını istiyoruz.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.