Gezmişoğlu’ndan Başkan Yılmaz’a Veda Ziyareti

Gezmişoğlu’ndan Başkan Yılmaz’a Veda Ziyareti
THY Samsun Müdürlüğü’nden Müşteri Deneyimi Müdürü olarak İstanbul’a atanan Arif Ali Gezmişoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.Başkan Yılmaz ile 20 dakika görüş...

THY Samsun Müdürlüğü’nden Müşteri Deneyimi Müdürü olarak İstanbul’a atanan Arif Ali Gezmişoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ile 20 dakika görüşen Gezmişoğlu, Samsun’da kaldığı süre içinde şehrin ekonomisine katkı vermeye çalıştığını belirterek, destek olan herkese teşekkür etti.

Samsun’u turizm açısından tanıtmaya ve Arap ülkelerine pazarlamaya çalıştığını ifade eden THY Samsun Bölge Müdürü Gezmişoğlu, önemli potansiyel yakalandığı bir ortamda kentten ayrılacak olmasının burukluğunu yaşadığını kaydetti. Karadeniz’in başkenti Samsun’un turizm anlamında geleceğinin parlak olduğunun altını çizen Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun’a destek vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise Samsun’a verdiği başarılı hizmetlerden dolayı Arif Ali Gezmişoğlu’na teşekkür etti. Gezmişoğlu’nun Türk Hava Yolları’nın alt yapı, personel ve acente potansiyelini Samsun’un tanıtımına adapte ettiğini bildiren Başkan Yılmaz, uzun süre kalmasını beklerken tayini ile üzüldüklerini söyledi.

Veda ziyaret sonunda Gezmişoğlu, günün anısına Başkan Yılmaz’a hediye takdim etti.

GEZMİŞOĞLU, YILMAZ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.