Giresun’da Tehlikeli Gerginlik

Giresun’da Tehlikeli Gerginlik
Terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla’nın mezar ziyaret için geldikleri Giresun’da çıkan arbedede gözaltına alınanların kontrolden geçirildiği hastaneye gelen kalabalık bir grup gerginlik çıkardı. Cum...

Terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla’nın mezar ziyaret için geldikleri Giresun’da çıkan arbedede gözaltına alınanların kontrolden geçirildiği hastaneye gelen kalabalık bir grup gerginlik çıkardı.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C üyesi Şafak Yayla’nın Giresun’un Çanakçı ilçesindeki mezarını ziyaret etmek isteyen gruba polis izin vermeyince yaşanan arbedede 53 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere şehir merkezindeki İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Grubun hastanede olduğu haberini alan karşıt görüşlü kalabalık bir grup da hastane önüne gelerek gerginlik çıkardı. Polis ekipleri hastane içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri gözaltındaki şahısları sağlık kontrollerinin ardından hastanenin arka kapısından çıkararak İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Ancak olaylar burada da devam etti. İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar burada da tepkilerini göstermeye devam etti. Emniyet görevlileri ise grubun dağılmaları konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.