Giresunspor Top Başı Yaptı

Giresunspor Top Başı Yaptı
Giresunspor, yeni teknik direktör Sefer Yılmaz ile sezonun ilk idmanına çıktı.Antrenman öncesi teknik direktör Yılmaz futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Kondisyon ve ısınma hareketleri ile başlaya...

Giresunspor, yeni teknik direktör Sefer Yılmaz ile sezonun ilk idmanına çıktı.

Antrenman öncesi teknik direktör Yılmaz futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Kondisyon ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, taktik çalışmalarla son buldu.

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Giresunspor’un yeni teknik direktörü Sefer Yılmaz, Afyon’da kampa gireceklerini belirterek,"Bugün ilk idmanımıza başladık. İnşallah, hem benim için hem de Giresunspor için hayırlı olur. Ramazan sonuna kadar Giresun’da çalışacağız. Ramazan sonun da ise ikinci etap çalışması için Afyon’da kampa gireceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Özel maçlarla da takımımızın durumunu görerek, sezona en iyi şekilde hazırlanmak hedefimiz" dedi.

Yılmaz, Giresunspor’un yeni sezonda üst sıraları hedeflediğini kaydederek, "Bu sezonu hem oyun, hem de skor olarak daha iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Daha önce çalıştığım kulüplerde şampiyonluğa yaklaştığımız sezonlar oldu. Sivasspor’da düşük bütçelerde son haftaya kadar şampiyonlukları kovalamıştık. Aynı başarıları burada da yaşamak istiyoruz. Elimizdeki kadro ile en üst yer neresi ise orayı zorlayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.