Girişimci Kente Doğru Projesinde Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Girişimci Kente Doğru Projesinde Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Elazığ Dernekler Federasyonu öncülüğünde düzenlenen 'Girişimci Kente Doğru' projesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

- Elazığ Dernekler Federasyonu öncülüğünde düzenlenen 'Girişimci Kente Doğru' projesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Elazığ Dernekler Federasyonu öncülüğünde Elazığ Ticaret Sanayi Odası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 'Girişimci Kente Doğru' proje yarışması düzenlendi. Projenin final programı Elazığ Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Final programına Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı. 13 öğrenci 'Girişimci Kente Doğru' projesi kapsamında sunum yaptı. Anne Kantinleri Projesi ile Nisanur Orhan 1. olurken, Kontrollü Yük Taşımacılığı Projesi ile Anıl Çaylıkoca 2., Su Altında Yaşanabilir mi projesi ile Fatih Sarıgül ise 3. oldu.

Dereceye girenlerin ödüllerini Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve diğer protokol üyeleri verdi.

GİRİŞİMCİ KENTE DOĞRU PROJESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.