Girişimcilik Kurslarını Tamamlayanlar Sertifikalarını Aldı

Girişimcilik Kurslarını Tamamlayanlar Sertifikalarını Aldı
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Çanakkale İş-Kur İl Müdürlüğü ile Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursları sona erdi.Gelibolu Ticaret Odasında yapılan ve 10...

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Çanakkale İş-Kur İl Müdürlüğü ile Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursları sona erdi.

Gelibolu Ticaret Odasında yapılan ve 10 gün süren girişimcilik kurslarına 2’si erkek 22 bayan olmak üzere toplam 24 kursiyer katıldı. Bu kurs bitimi nedeniyle Ticaret odasında bir tören düzenlendi. Törende kursu başarıyla tamamlayan 24 girişimciye belgeleri Çanakkale İş-Kur Müdürü Ali Çalışkan, Gelibolu Ticaret Odası Başkanı İbrahim Özen, Eğitimci Mehmet Emin Şimşek ve Kosgeb Çanakkale İl Müdürlüğünden Kobi Uzman Yardımcısı Sedat Aksoy tarafından verildi. Bu belgeleri alan kursiyerler aynı zamanda Kosgeb’e proje yapma hakkı da elde etmiş oldular.

Çanakkale İş-Kur Müdürü Ali Çalışkan, “Ticaret Odası ile birlikte düzenlediğimiz bu kurs başarıyla tamamlanmıştır. Yine ihtiyaç olduğunda bu kurslarımızı düzenlemeye devam edeceğiz. Bu kurslara gelen kursiyerlere hem mesleki eğitim, hem de geldikleri için harçlık da veriyoruz. Aynı zamanda sigortaları da yapılıyor. Bu belgeye sahip olanlar Kosgeb’ten 30 bin liraya kadar hibe, 2 yıl ödemesiz 70 bin lira banka kredi gibi avantajlardan yararlanabilecekler” dedi.

ÇANAKKALE’NİN GELİBOLU İLÇESİNDE, ÇANAKKALE İŞ-KUR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE GELİBOLU   TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN GİRİŞİMCİLİK KURSLARI SONA ERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.