Gkv Anaokulu’nda Veli Toplantısına Büyük İlgi

Gkv Anaokulu’nda Veli Toplantısına Büyük İlgi
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı veli toplantısı yaparak öğrencilerin uyumu ve derslere ilgisi konularında velileri bilgilendirdi.

- Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı veli toplantısı yaparak öğrencilerin uyumu ve derslere ilgisi konularında velileri bilgilendirdi.

Toplantıya katılan veliler sınıf öğretmenleriyle görüşmeler yapma imkanı bulurken GKV Özel Okulları Eğitim danışmanı Kasım Ateş’te, 2014-2015 eğitim öğretim yılında anaokulunda gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler vererek etkinliklerde velilerin de katılımını beklediklerini ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Anaokulu yeni eğitim ve öğretim yılında da öğrencilerin kısa sürede okula uyum sağladığını ifade eden Okul Müdiresi Neslihan Türkistanlı, “Öğrencilerimiz okulun ilk gününden itibaren uyum konusunda hiçbir problem yaşamadan okullarına, sınıflarına ve öğretmenleriyle arkadaşlarına uyum sağlamış olup gerçekleştirilen etkinliklerde bunda önemli rol oynamıştır. Öğrencilerimizin her alanda yeteneklerinin belirlenmesi ve desteklenmesi için bütün öğretmenlerimiz dikkatle öğrencilerimizi takip etmekte, elde edilen sonuçlar doğrultusunda öğrencinin ilgi alanları ve özel yetenekleri belirlenerek konuyla ilgili ailelilerimize bilgi verilmektedir. Velilerimizin toplantımıza ilgisi büyük oldu. Öğretmenlerle çocuklarının gelişimi hakkında görüş alış verişinde bulunulurken yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek birçok projenin de tanıtımı yapıldı. Velilerimizle sık sık bir araya gelerek okul, öğretmen, öğrenci ve veli kaynaşmasının istenilen boyutta sürdürülmesi için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

GKV ANAOKULU’NDA VELİ TOPLANTISINA BÜYÜK İLGİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.