Gkv Özel Okulları Orkestrası Türkiye Elemelerinde

Gkv Özel Okulları Orkestrası Türkiye Elemelerinde
Bu yıl 18. si gerçekleştirilen ve 27 Mart 2015 Cuma günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde start alan “Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması”nın favorisi GKV Özel Okulları orkest...

Bu yıl 18. si gerçekleştirilen ve 27 Mart 2015 Cuma günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde start alan “Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması”nın favorisi GKV Özel Okulları orkestrası, performansıyla önceki yılarda olduğu gibi ayakta alkışlandı.

Türkiye çapında 600’ün üstünde okulun yarıştığı maratonda tüm okullar finallere adını yazdırmak için sahne alan GKV ekibinin finallere ismini yazdıracağına kesin gözü ile bakılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü gibi dereceleri Gaziantep’e taşıyan GKV Özel Okulları orkestrası, uzun süre kamuoyunun ilgi odağı olmuştu.

GKV Özel Okuları orkestrasında Elektro gitarlarda Selim Barlık ve Zeki Güleç bas gitarda Görkem Öztosun, Davulda Deniz İlker Öz klavyede Burcu Bağlama ve soloda Ceyda Zorer ile çalışmalarını ve yönetimini üstlenen Müdür Yardımcımız Nadir Gürsel görev alıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.