Gkv’den Muhteşem Bir Gençlik Şöleni

Gkv’den Muhteşem Bir Gençlik Şöleni
GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen GKV Gençlik Şölenine katılan ünlü DJ Uğur Şener şovlarıyla beğeni kazanırken gecenin onur konukları Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışmasında Türkiye B...

GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen GKV Gençlik Şölenine katılan ünlü DJ Uğur Şener şovlarıyla beğeni kazanırken gecenin onur konukları Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışmasında Türkiye Birincisi GKV Okul Orkestrası da söyledikleri bir birinden güzel parçalarla gençleri büyüledi.

GKV Gençlik şöleninde öğrenciler doyasıya eğlendi. GKV Öğrenci Meclisi Başkanları Umut Can Korkmaz, Orkun Çalışıcı, Berke Köker ve meclis üyeleri tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni büyük beğeni kazanırken GKV bünyesinde faaliyet gösteren birçok grup sahne alarak müzik alanındaki hünerlerini sergiledi. Şenlik kapsamında düzenlenen Karaoke yarışmasında okul orkestrasındaki öğrenciler jüri üyeliği yaparken çekişmeli geçen karaoke yarışması sonunda Elif Kayhan ve Melisa Atmaz birinciliği elde ederek Kolejin Sesi unvanını aldılar.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ EKİP SAHNE ALDI

Bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği GKV Gençlik Şöleninde yoğurt yeme yarışması, çuvalla yürüme yarışması ve balon patlatma yarışması gibi çeşitli yarışmalar herkesin ilgi odağı oldu GKV Gençlik Şöleninin en önemli etkinlikleri arasında Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışmasında Türkiye Birincisi olan GKV Okul Orkestramız sahne alarak bir birinden güzel parçaları seslendirmeleri oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan DJ Uğur Şener sahne alarak muhteşem bir şovu ile konukları büyüledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.