Göçük Altında Kalan İşçi Kurtarıldı

Göçük Altında Kalan İşçi Kurtarıldı
Beyoğlu’nda bir binada tadilat çalışması yaptığı sırada, meydana gelen göçükle birlikte beline kadar toprak altında kalan işçi kurtarıldı. Toprak altında kalan işçiyi tesadüfen bir postacının fark edip, yetkililere haber verdiği öğrenildi.

- Beyoğlu’nda bir binada tadilat çalışması yaptığı sırada, meydana gelen göçükle birlikte beline kadar toprak altında kalan işçi kurtarıldı. Toprak altında kalan işçiyi tesadüfen bir postacının fark edip, yetkililere haber verdiği öğrenildi.

Olay, saat 12.00 sıralarında Tarlabaşı Turan Caddesi 111 numaradaki 4 katlı bir binada tadilat sırasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 40 yaşındaki Ramazan Altun, temeli yağmurda su alan 4 katlı binada izolasyon çalışması yaptığı sırada göçük meydana geldi. Altun, yarı beline kadar toprak altında kaldı. İzolasyon çalışması yaptığı alanın tahta bariyerlerle kapalı olması nedeniyle çevredeki vatandaşlar durumu fark etmedi. Bu sırada olay yerinden geçen İsmail Sönmez isimli postacı, “imdat” sesini duydu. Sönmez’in haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Beline kadar toprak altında kalan Ramazan Altun, yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından kurtarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Toprak altında kalan işçinin sesini duyup yardım eden postacı İsmail Sönmez, “Ben bu mahallenin postacısıyım. Mektup dağıtırken işçinin sesi bana geldi. ‘Ben ölüyorum’ diye ses geldi. İçeriye baktığımda toprak altında kaldığını gördüm. Nefes alması için arka tarafı açtım. Daha sonra itfaiyeyi aradım” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİ KURTARILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.